bonnie & Clyde artiesten en portfolio

ONZE ARTIESTEN

Bij Bonnie & Clyde Tattoos Gent en Eeklo werken wij met de beste prijs winnende (inter)nationale tattoo artiesten. Zo garanderen wij een uitmuntende kwaliteit en ga jij altijd tevreden naar huis met een prachtige tattoo. In onze tattoo shop in Gent en Eeklo kun jij je op je gemak voelen tijdens je tattoo. Er is zelfs plek om privĆ© getatoeĆ«erd te worden door onze artiesten. Bekijk hieronder al onze tattoo artiesten en hun portfolioā€™s.
manu tattoo shop gent en eeklo

MANU

Manu is onze gezellige resident tattoo artiest. Hij komt uit Spanje en heeft ontzettend veel tattoo ervaring opgedaan over heel Europa. In 2016 begon hij als professioneel tatoeerder nadat hij al zijn hele leven kunst heeft gemaakt. Zijn houtskool, potloden en viltstiften heeft hij nu ingeruild voor een tattoo machine en huidvriendelijke inkt. Manu specialiseert zich vooral in Realisme tattoos, black and grey tattoos en geometrie. Ook Japanse stijlen en oldschool zijn voor hem geen probleem. Met zijn uitgebreide ervaring is Manu een echte allround artiest. Voor iedere klant zet hij weer een uniek stuk en brengt hij maatwerk naar jouw tattoo design.
Valerio tattoo shop Gent en Eeklo

VALERIO

Valerio is de fine line specialist ten top. Sinds hij voor het eerst en zoemen van de tattoo machine hoorde was hij verkocht. Hij ging op pad als autodidact en leerde tattoo designs maken, tatoeĆ«ren op oefenhuid en zette hij zijn eerste tattoos. Na een serie professionele opleidingen, masterclasses van wereldberoemde tattoo artiesten en specialisatie cursussen kwam hij tot zijn eigen unieke stijl. Het fine line is hem op het lijf geschreven en hij ontwikkeld zijn unieke kunst telkens weer. Elegantie, maximale precisie en extreme netheid zijn eigenschappen waarmee hij zich onderscheidt. Iedere klant is voor Valerio uniek en alles is maatwerk. 

LEANDROS

Leandros is onze Griekse Black & Grey realisme tattoo specialist. Al sinds 2016 specialiseert hij zich enkel en alleen in deze stijl van tatoeĆ«ren. Leandros heeft ontzettend veel ervaring op gedaan sinds hij in 2010 begon met tatoeĆ«ren. Hierdoor wist hij precies wat hij wilde en kon hij zich totaal storten op het Black & Grey realisme zodat hij voor jou een prachtig tattoo stuk kan neerzetten. 

IBRA

Ibra is een echte allround artiest en van vele markten thuis. Hij tatoeĆ«ert al sinds 2009 en heeft zich in de loop der jaren ontzettend ontwikkeld tot een ware professional. Stijlen zoals Japans, lettering, oldschool traditional, geometrie en fine line tattoos passen allemaal in zijn repertoire. Ibra heeft zijn focus gelegd op black & grey tattoos. Hij maakt voor jou een uniek design en zorgt dat jij met de perfecte tattoo naar huis gaat. 

BRUNO

Bruno is een ware tattoo kunstenaar wanneer het aankomt op realisme tattoos combineren met abstracte en geometrische designs. Met zijn internationale ervaring als tattoo artiest heeft hij zijn vak geperfectioneerd. Hij geniet het meest van tattoos met Egyptische invloeden. Hij maakt van elk tattoo idee een design waar jij met trots mee kunt rondlopen.
Horus tattoo bonnie & clyde eeklo en gent

HORUS

Horus is de realisme expert in zowel kleur als black & grey tattoos. Zijn cover-up werk is ook uitstekend te noemen. Horus is al sinds zijn jeugd bezig met beeldende kunst, graffiti en sinds 2014 ook in het tatoeƫren. Zijn ambitie brengt hem over heel de wereld zodat hij zijn technieken en stijlen kan ontwikkelen met kennis van wereld beroemde artiesten. Zijn oog voor perfectie zorgt ervoor dat jij altijd met de perfecte tattoo naar huis gaat.

KELLY

Kelly is onze vaste piercer in Gent en Eeklo. Ze heeft haar piercing opleiding gedaan in hartje Amsterdam waar ze ontzettend veel ervaring heeft opgedaan op veel verschillende mensen met verschillende huidtypen en wensen. Kelly werkte in een tandartsenpraktijk en heeft hierdoor alle kennis van hygiĆ«nisch werken en de menselijke anatomie. 
maxim eigenaar bonnie & Clyde tattoo

Maxim

Maxim is de eigenaar van Bonnie & Clyde en is meestal te vinden in de shop in Gent. Hij managed de artiesten, social media kanalen en doet de planning. Hij zorgt ervoor dat jij de beste artiest krijgt voor jouw project ten alle tijde. Max is altijd opzoek naar nieuwe artiesten om het team te versterken. 
Ik ga zeker terug

Super werk ! Heel tevreden. Ik ga zeker terugšŸ˜
Evy Bert
Met open armen ontvangen
Je wordt er met open armen ontvangen en er wordt super goed naar je geluisterd ik kwam er binnen voor een sleeve en ik ben super tevreden over mijn tattoo.

Gaetan de Baets

Top ervaring!
Topervaring en top tattoo voor de eerste keer zeker een aanrader goede service en vriendelijke mensen!
RG