šŸ’Ž Onze artiesten | BONNIE&CLYDE TATTOO EEKLO en GENT
bonnie & Clyde artiesten en portfolio

ONZE ARTIESTEN

Bij Bonnie & Clyde Tattoos Gent, Blankenberge en Eeklo werken wij met de beste prijs winnende (inter)nationale tattoo artiesten. Zo garanderen wij een uitmuntende kwaliteit en ga jij altijd tevreden naar huis met een prachtige tattoo. In onze tattoo shop in Gent en Eeklo kun jij je op je gemak voelen tijdens je tattoo. Er is zelfs plek om privĆ© getatoeĆ«erd te worden door onze artiesten. Bekijk hieronder al onze tattoo artiesten en hun portfolioā€™s.
manu tattoo shop gent en eeklo

MANU

Manu is onze gezellige resident tattoo artiest. Hij komt uit Spanje en heeft ontzettend veel tattoo ervaring opgedaan over heel Europa. In 2016 begon hij als professioneel tatoeerder nadat hij al zijn hele leven kunst heeft gemaakt. Zijn houtskool, potloden en viltstiften heeft hij nu ingeruild voor een tattoo machine en huidvriendelijke inkt. Manu specialiseert zich vooral in Realisme tattoos, black and grey tattoos en geometrie. Ook Japanse stijlen en oldschool zijn voor hem geen probleem. Met zijn uitgebreide ervaring is Manu een echte allround artiest. Voor iedere klant zet hij weer een uniek stuk en brengt hij maatwerk naar jouw tattoo design.
tattoo artiest neo tarditional

JAVI

Javi Metetintas is een ervaren tattoo-artiest met meer dan 20 jaar ervaring in heel Europa. Zijn passie ligt in het creƫren van unieke, op maat gemaakte ontwerpen in verschillende stijlen, waaronder kleurrijk, black en grey, new school, aquarel en neotraditioneel, evenals realistische werken.

LEANDROS

Leandros is onze Griekse Black & Grey realisme tattoo specialist. Al sinds 2016 specialiseert hij zich enkel en alleen in deze stijl van tatoeĆ«ren. Leandros heeft ontzettend veel ervaring op gedaan sinds hij in 2010 begon met tatoeĆ«ren. Hierdoor wist hij precies wat hij wilde en kon hij zich totaal storten op het Black & Grey realisme zodat hij voor jou een prachtig tattoo stuk kan neerzetten. 

IBRA

Ibra is een echte allround artiest en van vele markten thuis. Hij tatoeĆ«ert al sinds 2009 en heeft zich in de loop der jaren ontzettend ontwikkeld tot een ware professional. Stijlen zoals Japans, lettering, oldschool traditional, geometrie en fine line tattoos passen allemaal in zijn repertoire. Ibra heeft zijn focus gelegd op black & grey tattoos. Hij maakt voor jou een uniek design en zorgt dat jij met de perfecte tattoo naar huis gaat. 
jordan tattoo artiest

JORDAN

Sinds 2017 heeft Jordan zich volledig toegelegd op Fine Line en Microrealisme. Als een van de pioniers in BraziliĆ« heeft hij een solide internationale carriĆØre opgebouwd, met verschillende landen in zijn curriculum.
gabriele tattoo artiest

GABRIƋL

Ontmoet onze getalenteerde tattoo-artiest Gabriƫl. Met zijn Italiaanse achtergrond brengt Gabriƫl een unieke stijl en passie naar onze studio. Sinds 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in realisme en microrealisme, met een focus op black & grey en whipe shading technieken.
spiros realisme tattoo artiest

SPIROS

Spiros Papathanasiou is een ervaren tattoo-artiest met meer dan 12 jaar ervaring in de industrie. Geboren in Griekenland, heeft hij zijn vakmanschap verfijnd en is hij internationaal erkend voor zijn expertise in Black and Grey realisme en cover-up tattoos, fijne lijntjes en meer.

KELLY

Kelly is onze vaste piercer in Gent en Eeklo. Ze heeft haar piercing opleiding gedaan in hartje Amsterdam waar ze ontzettend veel ervaring heeft opgedaan op veel verschillende mensen met verschillende huidtypen en wensen. Kelly werkte in een tandartsenpraktijk en heeft hierdoor alle kennis van hygiĆ«nisch werken en de menselijke anatomie. 

SELINA

Als piercer en shopmanager in Gent zorgt Selina ervoor dat jouw tattoo of piercing ervaring zo goed mogelijk verloopt. Selina is een duizendpoot in de studio en staat altijd voor je klaar om je te begroeten in Gent. 
maxim eigenaar bonnie & Clyde tattoo

Maxim

Maxim is de eigenaar van Bonnie & Clyde en is meestal te vinden in de shop in Gent. Hij managed de artiesten, social media kanalen en doet de planning. Hij zorgt ervoor dat jij de beste artiest krijgt voor jouw project ten alle tijde. Max is altijd opzoek naar nieuwe artiesten om het team te versterken. 
Ik ga zeker terug

Super werk ! Heel tevreden. Ik ga zeker terugšŸ˜
Evy Bert
Met open armen ontvangen
Je wordt er met open armen ontvangen en er wordt super goed naar je geluisterd ik kwam er binnen voor een sleeve en ik ben super tevreden over mijn tattoo.

Gaetan de Baets

Top ervaring!
Topervaring en top tattoo voor de eerste keer zeker een aanrader goede service en vriendelijke mensen!
RG