gabriele tattoo artiest

GABRIËL

Ontmoet onze getalenteerde tattoo-artiest Gabriël. Met zijn Italiaanse achtergrond brengt Gabriël een unieke stijl en passie naar onze studio. Sinds 2016 heeft hij zich gespecialiseerd in realisme en microrealisme, met een focus op black & grey en whipe shading technieken.

Naast zijn expertise in realisme, is Gabriël ook bedreven in andere stijlen zoals fine line. Met zijn oog voor detail en zijn artistieke vaardigheden staat hij klaar om jouw ideeën om te zetten in prachtige, gepersonaliseerde tatoeages.

Of je nu op zoek bent naar een gedetailleerd realistisch kunstwerk of een verfijnde fine line tattoo, Gabriël zal ervoor zorgen dat je met een uniek en adembenemend stukje kunst de studio verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en laat Gabriël jouw volgende tattoo tot leven brengen!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Weet jij al precies wat voor tattoo je wilt of ben je nog zoekende? Maak zeker een afspraak voor een gratis tattoo intake. Wij helpen je dan met het realiseren van jouw design of het maken van een beslissing over welke richting je op wilt. Boek hieronder gratis een intake.