💎 Tattoo Laseren EEKLO | Bonnie & Clyde

Tattoo laseren Eeklo - wat is het:

Om tot het beste resultaat te komen, is het verstandig je tattoo te laten laseren bij een expert op het gebied van tattoos. Bij Bonnie&Clyde zijn wij die expert. We werken op een veilig en precieze manier bij het verwijderen van jouw tattoo. We gebruiken de Pico laser welke kleine lichtpulsen uitstraalt. Deze lichtpulsen breken jouw tattoo af. Doordat we tijdens de behandeling koeling gebruiken zijn onze behandelingen vrijwel pijnloos. 
pico laser tattoo verwijdering Eeklo
tattoo laseren eeklo

Hoe werkt het laseren?

Vaak is het laseren van een tattoo niet in één behandeling te doen. Dit ligt helemaal aan de grootte van je tattoo en de manier waarop deze gezet is. Daarom kun je bij ons je eerste behandeling al inplannen en bepalen we vanaf daar het verdere traject met jou samen. 

tattoo laseren met pico laser Eeklo

Hoe lang duurt een behandeling?

Hoe lang het hele traject duurt om jouw tattoo te verwijderen hangt af van de grootte van je tattoo en hoe deze gezet is. Een individuele behandeling duurt vaak niet langer dan 30 minuten. We koelen je huid zodat de behandeling vrijwel pijnloos is. 

tattoo verwijderen met laser in Eeklo

Is mijn tattoo echt helemaal weg?

Tijdens je behandelingen vervaagt je tattoo steeds meer tot deze uiteindelijk helemaal verdwenen kan zijn. Je kunt ook je tattoo laten coveren bij ons nadat deze voldoende is vervaagt. Dit is het voordeel van je tattoo laten laseren bij onze experts in Eeklo. We kennen beide kanten van het vak! 

Tattoo laseren Eeklo - Tarieven

tattoo <5cm2 €50

tattoo <10cm2 €60

tattoo <15cm2 €75

tattoo <20cm2 €85

tattoo <25cm2 €100

tattoo <30cm2 €110

tattoo <40cm2 €135

tattoo <50cm2 €140

tattoo <60cm2 €155

tattoo <70cm2 €165

tattoo <80cm2 €190

tattoo <90cm2 €200

tattoo <100cm2 €210


Voor projecten groter dan 100cm2 of op verschillende plekken op het lichaam geldt maatwerk. Daarom doen we dan altijd een uitgebreid intakegesprek. 

Handige informatie:

Verschil tussen een traditionele laser en een pico laser:


TRADITIONELE LASER 

Traditionele lasers laten grote fragmenten achter en daardoor zijn er meerdere behandelingen nodig en het resultaat is minder effectief.


PICO LASER 

De Pico laser pulse breekt pigment veel effectiever af zodat het lichaam makkelijker de fragmentjes kan afvoeren. Dit resulteert in minder behandelingen die nodig zijn en een huid die eruit ziet als vernieuwd weefsel.

Professioneel en hygiënisch 
Professionele en hygiënische zaak, vlot bereikbaar voor vragen!
Julie Haeck
Ik ga zeker terug!

Super werk ! Heel tevreden. Ik ga zeker terug😁
Evy Bert
Nemen de tijd voor je

Super klantvriendelijk en nemen de tijd voor advies. Hartelijk dank voor de ervaring.👍
Tatiana Menjivar