❤️‍🔥 BONNIE & CLYDE TATTOO | OVER ONS

OVER BONNIE - CLYDE

Bij Bonnie & Clyde staat de klant centraal. We nemen de tijd om je op je gemak te stellen en te luisteren naar je wensen. Wij hebben twee tattoo shops in Gent, Blankenberge en Eeklo. Deze zijn beide zeer toegankelijk zodat je gemakkelijk bij ons kunt langskomen. Wij geloven in warm contact en streven ernaar een vertrouwde relatie op te bouwen met iedereen die onze deur binnenstapt. Bij Bonnie & Clyde werken alleen topartiesten, zowel lokaal als internationaal. Bovendien gebruiken we uitsluitend premium piercingsieraden en werken we met hoogwaardige aftercare producten.


Heb je vragen? Laat het ons vooral weten. We zijn altijd beschikbaar om jou zo goed mogelijk te voorzien van alle benodigde informatie.

ONZE SHOPS

ZO WERKEN WE

Boek je gratis intake bij bonnie & clyde tattoo

Boek je gratis intake

Wil je met één van onze experts jouw tattoo idee bespreken? Dat regel je snel en eenvoudig! Bij onze tattoo shops in Gent, Blankenberge en Eeklo kun je direct een tijdstip die jou het beste uitkomt boeken voor een afspraak. Geen gedoe met wachten op een e-mail van een drukbezette artiest. We maken het jou graag gemakkelijk. Wij begrijpen dat jouw tijd waardevol is en streven ernaar om je meteen een consult te bieden. Op die manier kunnen we snel schakelen en jouw ideeën omzetten in een prachtige tattoo.
tattoo intake bonnie & clyde gent

Het intake gesprek

Bij onze tattoo shops in Gent, Blankenberge en Eeklo starten we jouw tattoo-ervaring met een grondige intake. Hier nemen we uitvoerig de tijd om je wensen te bespreken en te begrijpen wat voor jou belangrijk is. We gaan aan de slag met het ontwerpen van een uniek en persoonlijk design dat aansluit op jouw ideeën en stijl. Ons doel is om de perfecte match te maken met een artiest die jouw visie het beste kan vertalen naar een prachtige tattoo. Tijdens deze fase laten we je meteen weten waar je aan toe bent qua prijzen en maken we duidelijke afspraken. Zo kun wij samen met volle vertrouwen aan het creatieve proces beginnen!n

Fine line tattoo bloem op bovenarm

De tattoo

Jouw tevredenheid staat voorop in het creëren van de perfecte tattoo. Nadat we het design hebben opgesteld, tonen we dit aan jou en geven je de ruimte om eventuele aanpassingen aan te brengen. De ideale plaatsing van het design op jouw lichaam bepalen we samen. We beginnen pas aan de tattoo zodra jij 100% tevreden bent met het ontwerp en de plaatsing. Ons streven is dat je naar huis gaat met de perfecte tattoo die aan al jouw wensen voldoet!

Aanrader om hier te komen
Zeer vriendelijk! Er was een misverstand met de afspraak, maar ze lieten me dit nog op tijd weten en mocht nog komen op de geplande datum. Geweldige tatoeëerder die je op je gemakt stelt en  zeer hygiënisch werkt, met een mooi resultaat. Zeker een aanrader om hier te komen!
Karen 
Service dik in orde
Heel toffe en vriendelijke mensen! Was direct op mijn gemak. Service dik in orde.
Glynis
Ik kom zeker terug
Een tribal op mijn rug laten coveren, al massa’s complimenten gekregen.  Heel tevreden van het resultaat!!! Groot pluspunt is dat je grote stukken in 1 keer kunt laten zetten en niet over verschillende sessies.  Ik kom zeker nog terug!
Mindy Van Bouchaute
Tattoo eeklo en gent bonnie en clyde

TATTOO

Onze tattoo shops in Gent, Blankenberge en Eeklo zijn huiselijk en gezellig. Alleen de beste (internationale) artiesten werken bij ons.
tattoo shop eeklo en gent piercings

PIERCING

De beste piercings in Gent, Blankenberge en Eeklo vindt je bij ons. We maken gebruik van premium sieraden en onze wijze van piercen geeft het beste resultaat.