⚜️ Tattoo shop Blankenberge | Bonnie & Clyde
bonnie & Clyde tattoo shop Gent en Eeklo

Over Bonnie&Clyde tattoo Blankenberge

Onze tattoo studio in Blankenberge is huiselijk ingericht. Onze artiesten werken nauw met je samen om de perfecte tattoo te realiseren. We zorgen ervoor dat je je altijd op je gemak voelt en volledig tevreden bent met je tattoo design voordat we beginnen met tatoeëren.


Onze tattoo studio in Blankenberge ligt aan de Zeedijk en is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. Met vestigingen in Eeklo, Gent en Blankenberge zijn we een veelzijdige tattoo studio met internationale, prijswinnende artiesten. Zo garanderen we jou de best mogelijke tattoo ervaring.

Ons tattoo team in Blankenberge

manu tattoo shop gent en eeklo

MANU

Manu is onze resident artiest en is zowel in de tattoo shop in Gent als in Eeklo te vinden. Hij specialiseert zich in Black & Grey realisme tattoos. Hij heeft met zijn ruime tattoo ervaring echter de kwaliteit als allround artiest opgebouwd.

LEANDROS

Leandros is onze vaste gastartiest. Hij staat wereldwijd bekend om zijn realsime tattoos in black & grey. Van portretten tot custom ontwerpen. Leandros zorgt door zijn lange tattoo ervaring altijd voor het perfecte resultaat.
gabriele tattoo artiest

GABRIËL

Gabriël is een ware meester van de Black&grey en microrealisme tattoo's. Zijn jarenlange ervaring zorgen voor het perfecte resultaat voor jouw tattoo. Bekijk zijn portfolio hier en doe inspiratie op voor jouw nieuwe tattoo idee.

tattoo artiest neo tarditional

JAVI

Javi is een absolute kleuren tattoo artiest. Met zijn 20 jaar aan tattoo ervaring kan hij echter ieder project aan. Van realisme tot neo-traditional en meer. Bekijk hier zijn portfolio.
spiros realisme tattoo artiest

SPIROS

Met zijn 12 jaar tattoo ervaring is Spiros een echte meester geworden in Black&grey tattoo's, realisme tattoo's en zelfs de fine line tattoo's. Bekijk hier zijn portfolio.

jordan tattoo artiest

JORDAN

Jordan is wereldwijd bekend om zijn fine line tattoo's. Zijn werk is van wereldklasse en hij heeft zich dan volledig gespecialiseerd in fine line tattoos en micro realisme tattoos

IBRA

Ibra is onze black & grey en blackwork tattoo expert. Hij is een allround artiest die gedurende zijn jarenlange carrière een mooie portfolio heeft opgebouwd. Bekijk zijn portfolio hier.

KELLY

Kelly zet de piercings zowel in onze tattooshop in Gent als in Eeklo. Ze helpt je aan de beste piercings in de stad. Haar wijze van piercen zorgt voor een mooi geheeld resultaat. We werken met premium sieraden en zo garanderen we de kwaliteit iedere keer weer. 
Selina shop manager

SELINA

Selina is onze piercing artieste in Gent en tevens shopmanager. Selina zorgt voor het goede verloop van jouw afspraak en tattoo ervaring in Gent. Een onmisbaar deel van het team en een dame met ontzettend veel spirit!
maxim eigenaar bonnie & Clyde tattoo

MAXIM

Maxim is de eigenaar en shopmanager van Bonnie & Clyde Tattoo. Hij is vooral in de tattoo shop in Gent aanwezig. Maxim zorgt voor de planning van artiesten, social media en hij verzorgt alle intakes. Zo weet je zeker dat je bij de juiste artiest terecht komt.

Dit is onze werkwijze

Gent tattoo intake Bonnie & Clyde

Het intake gesprek

We begrijpen dat een tattoo laten zetten voor iedereen een persoonlijke en soms emotionele ervaring kan zijn. Daarom nemen we altijd de tijd om met jou te praten over alle mogelijke opties. Of het nu je eerste of tiende tattoo is, jouw ervaring staat bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we duidelijk wat je kunt verwachten en werken we samen om het perfecte tattoo design voor jou te creëren.
Tattoo design Gent

Het tattoo design

Tijdens het intakegesprek krijgen onze artiesten een duidelijk beeld van de tattoo die jij wilt laten zetten. Op basis van deze informatie ontwerpen zij jouw tattoo. Wil je iets aanpassen? Dat kan altijd. Op de dag van de afspraak bespreek je samen met de artiest het design en de plaatsing nog eens grondig. Zo kunnen wij jou de perfecte tattoo garanderen.
tattoo laten zetten in Gent

De tattoo afspraak

In de ontspannen sfeer van onze tattoo studio in Blankenberge kun je volledig tot rust komen. Onze artiesten, internationaal bekend om hun professionaliteit en vakmanschap, luisteren aandachtig naar je tijdens de tattoo sessie en zorgen ervoor dat jouw ervaring centraal staat. Jij bepaalt het tempo.
Super eerste ervaring
Super eerste ervaring zowel ik als mijn man hebben onze eerste tattoo laten zetten gewoon top!!! Wij komen zeker snel terug voor onze 2de
Iris Vandewatere
Een aanrader
Prachtige, gedetailleerde resultaten! Nog mooier dan gedacht. Warme lieve mensen die luisteren naar je wensen. We maken zeker reclame. Thx @ Manu 🤗. Een aanrader!!
Evelyn van Bever
Altijd met goed resultaat
Bonnie&clyde is zeker een aanrader voor tattoos met meerdere artiesten en stijlen. Ik heb er zelf al meermaals geweest en altijd met goed resultaat
Britney Moerman

Bespreek nu jouw tattoo in Blankenberge