spiros realisme tattoo artiest

SPIROS PAPATHANASIOU

Spiros Papathanasiou is een ervaren tattoo-artiest met meer dan 12 jaar ervaring in de industrie. Geboren in Griekenland, heeft hij zijn vakmanschap verfijnd en is hij internationaal erkend voor zijn expertise in Black and Grey realisme en cover-up tattoos, fijne lijntjes en meer.

Wat Spiros onderscheidt, is zijn vermogen om tatoeages te creëren die gebaseerd zijn op het leven of de persoonlijke ervaring van zijn klanten. Met een diepgaande interesse in sociale psychologie, vindt hij het fascinerend om samen met zijn klanten te werken aan het co-creëren van tatoeages die hun verhalen vertellen. Van kleine ontwerpen tot grootschalige projecten, Spiros geniet van het proces van het tot leven brengen van de visie van zijn klanten.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Weet jij al precies wat voor tattoo je wilt of ben je nog zoekende? Maak zeker een afspraak voor een gratis tattoo intake. Wij helpen je dan met het realiseren van jouw design of het maken van een beslissing over welke richting je op wilt. Boek hieronder gratis een intake.