jordan tattoo artiest

JORDAN FINE LINE

Dit is Jordan een fine line tattoo artiest bij Bonnie & Clyde. Als een Braziliaanse tattoo-artiest met 25 jaar ervaring, begon hij zijn carrière in 1999 en ontwikkelde zijn passie op 13-jarige leeftijd door middel van schilderkunst en straatkunst. Met een achtergrond in klinische analyse, microbiologie en bioveiligheid, is hij altijd gefocust op het op de veiligste manier zetten van tatoeages van hoog niveau.

Sinds 2017 heeft hij zich volledig toegelegd op Fine Line Tattoo's en Microrealisme. Als een van de pioniers in Brazilië heeft hij een solide internationale carrière opgebouwd, met verschillende landen in zijn curriculum. Bij Jordan kun je rekenen op vakmanschap, creativiteit en vooral veiligheid. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende tatoeage.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Weet jij al precies wat voor tattoo je wilt of ben je nog zoekende? Maak zeker een afspraak voor een gratis tattoo intake. Wij helpen je dan met het realiseren van jouw design of het maken van een beslissing over welke richting je op wilt. Boek hieronder gratis een intake.