⚜️ GENTSE FEESTEN | Bonnie & Clyde Tattoo - Piercing studio
Tattoo shop gent en eeklo Bonnie & Clyde

Wil jij een blijvende herinnering aan de Gentse feesten?

Loop dan eens bij ons binnen tussen 19 en 28 juli voor een walk-in tattoo of piercing!  Of boek hieronder meteen een gratis intake gesprek. Zo weet je zeker dat je aan de beurt komt. 

bonnie & Clyde tattoo shop Gent en Eeklo

Wil jij een blijvende herinnering aan de Gentse feesten?

Ons tattoo team in Gent

manu tattoo shop gent en eeklo

MANU

Manu is onze resident artiest en is zowel in de tattoo shop in Gent als in Eeklo te vinden. Hij specialiseert zich in Black & Grey realisme tattoos. Hij heeft met zijn ruime tattoo ervaring echter de kwaliteit als allround artiest opgebouwd.

LEANDROS

Leandros is onze vaste gastartiest. Hij staat wereldwijd bekend om zijn realsime tattoos in black & grey. Van portretten tot custom ontwerpen. Leandros zorgt door zijn lange tattoo ervaring altijd voor het perfecte resultaat.
gabriele tattoo artiest

GABRIËL

Gabriël is een ware meester van de Black&grey en microrealisme tattoo's. Zijn jarenlange ervaring zorgen voor het perfecte resultaat voor jouw tattoo. Bekijk zijn portfolio hier en doe inspiratie op voor jouw nieuwe tattoo idee.

tattoo artiest neo tarditional

JAVI

Javi is een absolute kleuren tattoo artiest. Met zijn 20 jaar aan tattoo ervaring kan hij echter ieder project aan. Van realisme tot neo-traditional en meer. Bekijk hier zijn portfolio.
spiros realisme tattoo artiest

SPIROS

Met zijn 12 jaar tattoo ervaring is Spiros een echte meester geworden in Black&grey tattoo's, realisme tattoo's en zelfs de fine line tattoo's. Bekijk hier zijn portfolio.

jordan tattoo artiest

JORDAN

Jordan is wereldwijd bekend om zijn fine line tattoo's. Zijn werk is van wereldklasse en hij heeft zich dan volledig gespecialiseerd in fine line tattoos en micro realisme tattoos

IBRA

Ibra is onze black & grey en blackwork tattoo expert. Hij is een allround artiest die gedurende zijn jarenlange carrière een mooie portfolio heeft opgebouwd. Bekijk zijn portfolio hier.

KELLY

Kelly zet de piercings zowel in onze tattooshop in Gent als in Eeklo. Ze helpt je aan de beste piercings in de stad. Haar wijze van piercen zorgt voor een mooi geheeld resultaat. We werken met premium sieraden en zo garanderen we de kwaliteit iedere keer weer. 
Selina shop manager

SELINA

Selina is onze piercing artieste in Gent en tevens shopmanager. Selina zorgt voor het goede verloop van jouw afspraak en tattoo ervaring in Gent. Een onmisbaar deel van het team en een dame met ontzettend veel spirit!
maxim eigenaar bonnie & Clyde tattoo

MAXIM

Maxim is de eigenaar en shopmanager van Bonnie & Clyde Tattoo. Hij is vooral in de tattoo shop in Gent aanwezig. Maxim zorgt voor de planning van artiesten, social media en hij verzorgt alle intakes. Zo weet je zeker dat je bij de juiste artiest terecht komt.

Dit is onze werkwijze

Gent tattoo intake Bonnie & Clyde

Het intake gesprek

We snappen dat een tattoo laten zetten voor iedereen een persoonlijke en soms emotionele ervaring is. Daarom nemen wij altijd de tijd om met jou te praten over alle mogelijke opties. Of het nu je eerste of tiende tattoo is, jouw ervaring is het meest belangrijk voor ons. Tijdens het intake gesprek maken we helder wat je kunt verwachten en kunnen wij aan de slag om het perfecte tattoo design te maken voor jou.
Tattoo design Gent

Het tattoo design

Tijdens het intake gesprek krijgen onze artiesten een goed beeld van wat jij voor tattoo wilt laten zetten. Op deze informatie baseren zij het tattoo design voor jou. Wil je wat aanpassen? Dat kan altijd. Op de dag van de tattoo afspraak spreek je samen met de artiest het design en de plaatsing nog eens goed door. Op deze manier kunnen wij je de perfecte tattoo geven. 
tattoo laten zetten in Gent

De tattoo afspraak

In de ontspannen sfeer van onze tattoo studio in Gent kun jij geheel relaxen. Onze artiesten zijn internationaal bekend vanwege hun professionele houding en werk. Ze luisteren naar je tijdens de tattoo sessie en zullen altijd jouw ervaring in het oog houden. Jij bepaald het tempo.

Over Bonnie&Clyde tattoo Gent

Onze tattoo shop in Gent is een ruim en huiselijk ingerichte shop. Onze artiesten werken persoonlijk met jou om de perfecte tattoo te realiseren. We willen dat jij ten alle tijde op je gemak voelt en 100% content bent met jouw tattoo design voordat we beginnen met het daadwerkelijk tatoeëren.


Onze tattoo shop in Gent is gelegen in het centrum en zeer toegankelijk voor iedereen. Met vestigingen in Eeklo en Gent zijn wij een zeer breed georiënteerde tattoo shop met internationale, prijs winnende artiesten. Op deze manier krijg jij de best mogelijke tattoo ervaring.

Vind ons nabij de Gentse binnenstad!

Super eerste ervaring
Super eerste ervaring zowel ik als mijn man hebben onze eerste tattoo laten zetten gewoon top!!! Wij komen zeker snel terug voor onze 2de
Iris Vandewatere
Een aanrader
Prachtige, gedetailleerde resultaten! Nog mooier dan gedacht. Warme lieve mensen die luisteren naar je wensen. We maken zeker reclame. Thx @ Manu 🤗. Een aanrader!!
Evelyn van Bever
Altijd met goed resultaat
Bonnie&clyde is zeker een aanrader voor tattoos met meerdere artiesten en stijlen. Ik heb er zelf al meermaals geweest en altijd met goed resultaat
Britney Moerman

Bespreek nu jouw nieuwe tattoo in Gent